Loes


Bijzondere Transformaties: Loes

Van alles geprobeerd

 

“Zoveel verschillende diëten, jojo-en, weer naar diëtist, zelf weer wat proberen... Dit wilde ik niet meer. Ik heb hier dan ook afscheid van genomen. Een nieuwe gezonde levensstijl aanleren die past bij mij en daarmee de nodige kilo's afvallen en in evenwicht blijven, dat is wat ik wil! Hier kon Marvin mij bij helpen."

Resultaten Loes

Resultaten in 5 maanden

 

Gewicht: -9 kg

Vet%: -3.1 %

Vetmassa: -6.4 kg

Omvang: -52 cm

Confrontatie met mezelf

"Ik ben mijn traject begonnen met de eerste uitdaging; 8 weken challenge vetverbranding. Een onderdeel hiervan was de fit-test... My god dat was een confrontatie!! Zelf deed ik wel aan fitness in de sportschool, maar het sporten met Marvin was toch even een ander level en ECHT sporten.. Net als bij de Fit-Academy. In het begin was dat erg wennen en doorzetten. Maar na een aantal weken merkte ik, dat ik steeds meer kon en mezelf wilde uitdagen."

Uit je comfort zone komen

"Sporten is nu een onderdeel van mijn leven. Dit is geen opgave meer, maar een moment waar ik energie en kracht van krijg en plezier in heb. Het is zelfs zo; als ik een week niet heb gesport, dan voel ik me niet goed, er klopt dan iets niet! Ik dacht dat sporten in een groep niets voor mij zou zijn. Maar ook hier ben ik anders tegenaan gaan kijken. Wat ik heb geleerd is dat het belangrijk is om uit je comfortzone te komen om verandering te maken. De manier waarop ik zelf aan de slag ging, had geen effect dus ik moest andere dingen gaan doen om wel tot resultaat te komen."

 

Snoepkont

"Niet alleen sporten is belangrijk, de voeding heeft zelfs nog meer prioriteit. Ik ben een echte snoepkont. Na mijn warme maaltijd had ik zo de behoefte aan iets zoets. En nee... een toetje of fruit voldeed niet altijd. Dan moest er echt iets van chocolade of koekjes naar binnen. Daarin moest ook wat veranderen. Dat betekent niet dat ik helemaal geen koekjes meer eet, maar het moet passen in mijn dag en (...daar issie weer...) als het maar in balans is. Het plannen van de juiste voeding is zo'n beetje een hobby geworden, elke avond een puzzel maken totdat de aantallen kloppen (eiwitten, vetten, koolhydraten en calorieën). Wat ik echt heb ervaren is dat eiwitten zo'n belangrijk onderdeel van de voeding zijn waar ik voorheen nooit rekening mee hield. Niet alleen voor de spieropbouw, maar het geeft een langer voldaan gevoel. Het zorgt voor minder pieken en dalen in honger gevoel en energieniveau."

Een nieuwe levensstijl

"Een nieuwe levensstijl hangt nauw samen met nieuwe gewoontes.
Ik heb dan ook een aantal keren een hele grote spiegel voor gekregen van Marvin. Uiteindelijk ben ik daar dankbaar voor.... (toen dacht ik daar wel eens anders over). Het was noodzakelijk om eerlijk naar mezelf en naar bepaalde oude patronen te kijken. Dat was niet gemakkelijk en ook niet in een paar weken om te buigen. Toch heb ik daarin al grote stappen gemaakt. Ik merk dat ik de goede richting op ga, dat het resultaat heeft en dat het vol te houden is op deze manier."

Inspireren van anderen

"Nu dat ik zelf de positieve ervaring heb met gezond eten, lekker eten, alles in balans houden en sporten, gun je iedereen dit fijne gevoel! Het is natuurlijk leuker en het motiveert meer als je samen met mensen om je heen werkt aan een gezonde levensstijl. Vriendinnen, familie maar ook op mijn werk. Ik werk in de jeugdpsychiatrie, hier kan ik mijn ervaringen en lessen ook delen met cliënten en ze inspireren."

Meer dan ik had gedacht!

"Inmiddels kan ik zeggen dat ik na ruim 5 maanden mijn (begin)doel heb gehaald. Marvin heeft vanaf het begin gezegd dat ik nog meer kilo's kan kwijtraken dan wat ik zelf had verwacht.
Ik ben toch wel een beetje eigenwijs en ik moet het eerst zelf zien en dan geloven. Maar ik kan Marvin gelijk geven er is zeker nog meer haalbaar, in gewoontes en patronen, kilo's en centimeters. Dus daar ga ik nog mee verder nu ik de positieve flow te pakken heb.

Super bedankt al tot zover Marvin! "

Loes

Zet nu de eerste stap naar je nieuwe toekomst en...

 

KIES voor SUCCES!

 

AANMELDEN »

 
 

Benieuwd naar meer ervaringen?

Lees dan nu nog meer verbluffende verhalen!

 

Meer Bijzondere Transformaties »